UMCG Kerstacties

Het UMCG begint al een beetje in kerstsfeer te komen en het UMCG Alzheimerfonds heeft daar een warme rol in. De komende 2 weken zijn er 2 leuke kerstacties…

Kerstkraamactie met zelfgemaakte kerstcreaties door UMCG Groep ‘1 recht 1 averecht’

KERSTKRAAMACTIE

Aanstaande donderdag 12 december verkoopt UMCG groep ‘1 recht 1 averecht’ allerlei kerscreaties voor het UMCG Alzheimerfonds!

Maandenlang zijn de vrijwilligers druk bezig geweest om allerlei kerstversiering te breien, haken zagen enz. Kom langs! De kerstkraam is de gehele dag te vinden bij het personeelsrestaurant naast de fonteinpatio.

Kunt u niet langskomen? Via onderstaande Tikkie kunt u de vrijwilligers steunen om tot een mooi bedrag te komen voor het UMCG Alzheimerfonds!

Klik op deze link of scan de QR-code hieronder en doneer, o.v.v. Proj. 4905104 Kerstkraam UMCG Alzheimerfonds

o.v.v. Proj. 4905104 Kerstkraam UMCG Alzheimerfonds

EET (SNERT) EN DONEER!

Op dinsdag 17 december kunt u bij de restaurants in de Brug, aan de Fonteinstraat (ook Snel-weg!) en Noordpunt bijdragen aan het UMCG-Alzheimerfonds. Er wordt die dag oudhollandse erwtensoep verkocht voor €2,50. U krijgt er roggebrood met katenspek bij. Van elke 2,50 gaat er €1,00 naar het UMCG-Alzheimerfonds.

Houdt u niet van erwtensoep? U mag 16 t/m 22 december ook bij de kassa doneren. Dat gaat per €1,00 en zo vaak als u wilt. Alle giften aan het UMCG-Alzheimerfonds worden rechtstreeks besteed aan lokale projecten in het UMCG, zoals dementie-onderzoek, preventie en voorlichting aan mensen met dementie en mantelzorgers.

Facebooktwitter