Loop de Tocht om de Noord met ons!

De Tocht om de Noord is een uniek, populair en gevestigd wandelevenement in de provincie Groningen. Liefst 5000 wandelaars leggen op zaterdag en zondag een route van 25 of 40 kilometer af. Ieder jaar staat de Tocht om de Noord in het teken van een thema, in 2019 is Industrieel Erfgoed het overkoepelende thema. In het laatste weekend van september neemt de Tocht om de Noord deelnemers mee op een prachtige reis langs Groningse landschappen, historische locaties en de sfeer van het Industrieel Erfgoed. Dat de Tocht om de Noord zich al lang en breed heeft bewezen als hét wandelevenement van het Noorden blijkt wel uit het feit dat 10.000 plaatsen voor zaterdag en zondag direct vol zaten.

Toch nog een kans om mee te lopen!

De Tocht om de Noord organisatie heeft namelijk voor zowel de zaterdag als de zondagtocht 50 kaarten beschikbaar gesteld aan de UMCG Steunfondsen. Deze kaarten zijn gratis beschikbaar voor wandelaars die minimaal 50 euro willen inzamelen voor één van de deelnemende fondsen. Dit geld gaat rechtstreeks naar het door de wandelaar gekozen fonds. De deelnemende UMCG Steunfondsen zijn:

–   Het UMCG Hartfonds
–   Het UMCG Transplantatie Researchfonds
–  Het UMCG Alzheimerfonds.

Wat moet ik doen om mee te wandelen?

Geef je op via deze link.

Hier geef je onder andere aan:

– Voor welk fonds je gaat wandelen.
– Of je op zaterdag of zondag wandelt.

Vervolgens krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie.

Wat zijn de voorwaarden?

– Deelnemers via de UMCG Steunfondsen krijgen een toegangsticket voor de Tocht om de Noord.
– Deze ticket is voor 25 kilometer op zaterdag óf zondag.
 – Deelnemers krijgen daarnaast een shirt vanuit de UMCG Steunfondsen.
– Deelnemers zamelen minimaal 50 euro in voor een UMCG Steunfonds naar keuze.
– Deelnemende UMCG Steunfondsen zijn: UMCG Hartfonds, UMCG Alzheimerfonds of het UMCG Transplantatie Researchfonds.

Meer informatie of vragen?

–   Neem contact met ons op via steun@umcg.nl
–  Kijk voor meer informatie over de Tocht om de Noord op de site.

Facebooktwitter